banner262

Şanlıurfa Valiliğinde Halk Günü

Valilik konferans salonunu tamamen dolduran vatandaşların katılımıyla, Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya başkanlığında gerçekleşen Eylül ayı halk günü toplantısına kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katılarak, vatandaşların ilettikleri sorulara doğrudan cevap verdiler.

Vatandaşların iş, sosyal yardımlar, elektrik, sağlık, güvenlik gibi konularda dile getirdikleri sorunlar, doğrudan muhatapları tarafından cevap bulurken, kamu kuruluşlarında mevzuat ve uygulamada yaşanan sorunların çözümü için de Valilik tarafından üst makamlara iletilmek üzere notlar alındı.

Vatandaşların yaşadıkları sorunları doğrudan ilgililerine aktarabilme imkanı bulduğu halk günü toplantıları, her ayın son haftasında gerçekleştirilmeye devam ede

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17