banner262

Parklarda Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerin daha düzenli olmasını, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bakım onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler, park ve bahçelerde onarım gerektiren bank ve piknik masalarının, su ve elektrik tesisatları ile oyun gruplarının yenilenmesi çalışmalarını ihtiyaç duyulan bölgelerde tamamlıyor. Yüzey alanında kırık ve eksik taşlar bulunan parklarda da, eksiklikler de anında tespit edilerek gideriliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu çalışmaları kapsamında; Şehit Ümit Yolcu, Şehit İbrahim Halil Yıldırım, Cuma Gönüllü, Cevheri, Şehit Şefik Şefkatlioğlu, Cebeci Parkı ile Veysel Karani Mahallesi Selimiye Caddesi ile 360 Sokakta bulunan parklarda kauçuk, bordür, piknik masası ve tesisat yenileme çalışmalarını tamamlayarak, parkların yenilenmesini sağladı.

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar, mahallelerinde yapılan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada; parklarda ihtiyaç duyulan çalışmaların Haliliye Belediyesi tarafından giderildiğini ve bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a mahalleleri adına teşekkür ettiklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliyePark
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17