banner268

KIZILKOYUN ÇAY BAHÇESİ GECE BİR BAŞKA GÜZEL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi yapıların ön plana çıkarılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında betonerme yapılardan arındırılan Kızılkoyun Çay Bahçesi vatandaşların uğrak noktası oldu.

Roma dönemine ait kaya mezarlar ve mağaralar ile Balıklıgöl, tarihi Şanlıurfa Kalesi ve Müze kompleksinin yer aldığı platodaki Kızılkoyun Mağaraları ve Kızılkoyun Çay Bahçesi gece görünümü ile şehre farklı bir estetik kattı.

Kızılkoyun Çay Bahçesi, ışıklandırma çalışmasıyla vatandaşların dikkatini çekiyor. Vatandaşlar sıcak yaz akşamlarında Kızılkoyun Çay Bahçesine gelerek serin bir ortamda vakit geçiriyor.

Şanlıurfalı vatandaşlar tarihle iç içi bir ortamın kente kazandırılmasından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17