banner262

Harran Belediye Personeli AFAD'a 190 Bin TL Bağış Yaptı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerle sarsılan 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferberlik başladı.

Tek Yürek Türkiye çağrısına sessiz kalmayarak, depremzedelere uzanan ellerden birisi de Harran Belediyesi oldu. Belediye çalışanları düzenlenen kampanya ile Kendi aralarında topladıkları 190 bin 365 lira 83 kuruş parayı depremzedelere bağışladı. Daha önce kendisi 500 bin TL bağışta bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz Belediye Personellerinin yaptığı bağış dekontlarını paylaşarak şu açıklamalarda bulundu.

Başkan Özyavuz; Harran Belediye Başkanlığımızın vefalı, gönlü zengin çalışma arkadaşlarımızın Tek Yürek Türkiye çağrısı üzerine AFAD Başkanlığına yaptıkları bağış için teşekkür ediyorum.
Cenab-ı Allah bizleri her türlü afet,musîbet ve belâlardan;görünür, görünmez kaza ve beliyyelerden;tâkat getiremeyeceğimiz zorluk ve imtihanlardan muhafaza eylesin

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17