banner268

GAP Bölge idaresi başkanlığından Başkan Bayık'a Ziyaret

Şanlıurfa GAP bölge İdaresi Başkanlığı yetkililerinden insani ve sosyal gelişme genel koordinatörü Adalet Budak Akbaş ve Çevre kültür turizm koordinatörü Suphi Özer Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı Makamında ziyarette bulunarak Hilvan da ki sosyal ve kültürel projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle devam etti;2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde Hilvan Belediyesi Bilgi Evi'nde üniversiteye hazırlanan 65 öğrenciden 49'u çeşitli üniversitelere yerleşti.

Hilvan Belediyesi  Kadın bilgilendirme ve kültür Merkezinde dikiş ,el sanatları ve kuaför gibi mesleki dallarda eğitim gören  vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve desteklerimiz devam ediyor.

Yeni Mahalle'de yaptırılan ve temelinde eğitim ve meslek edindirme kurslarının verilmesi planlanan, bir yandan da mahallede sanatsal eğitim almak isteyenlerin merkezi  haline gelecek projenin uygulandığı inşaat alanını inceleyen Şanlıurfa GAP bölge İdaresi Başkanlığı yetkilileri ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Mini Gençlik Merkezi  Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor diyerek gençlerimizin mesleğinde ilerlemek için gerekli bilgi ,beceri tutum ve davranışla yetiştirmeyi her zaman amaç edindik açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269