banner268

EYYÜBİYELİ MİNİKLER ŞAMPİYONLUK GETİRDİ

Mardin Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda, 39 ilden 307 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye 1. Ferdi Ju Jitsu Şampiyonası’na Şanlıurfa’dan katılan Eyyübiye Belediyesi Selçuklu AK Evler Spor Salonu sporcuları, Türkiye Şampiyonluğu ve birincilik dereceleri elde ettiler.

AK Evler Spor Salonları Karate Antrenörleri İbrahim Caşut ve Mehmet Mert nezaretinde şampiyonaya katılan Murat Caşut alt minik yıldızlarda Türkiye şampiyonu olurken, minik yıldızlarda Alican Amilug, yıldızlarda ise Medet Çiftçi, Hasan Mest, Ahmet Kızılay ve Eyyüp Polat birincilik dereceleri elde etti. Madalyalarını alarak memleketleri Şanlıurfa’ya dönen minik şampiyonlar, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Minik şampiyonlar, önümüzdeki ay yapılacak Balkan Şampiyonasına milli takım bünyesinde iştirak edecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269