banner262

Erin,Karaköprü muhtarlarını dinledi.

Valilik konferans salonunda Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız ile birlikte ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Karaköprü muhtarlarının sorunlarını dinleyen Vali Erin, iletilen sorunların doğrudan muhataplarına aktarılarak çözüm üretilmesini sağladı.

İl merkezi ve ilçe mahalle muhtarlarıyla belirledikleri program dahilinde ayda en az bir kez bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Vali Erin, muhtarların toplantıya getirdikleri sorunların mümkün olduğunca toplantı anında çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Şanlıurfa’yı birlikte hareket ederek hak ettiği yere taşımak istediklerini belirten Vali Erin, bu sebeple toplumun her kesimine kulak vereceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17