banner262

Erin,Devteşti Mahallesinde.

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile birlikte Devteşti mahallesinde vatandaşlarla buluşan Vali Erin’e halk büyük ilgi gösterdi. Vali Erin, Emniyet Müdürü Tipioğlu ve Jandarma Komutanı Öztürk ile sohbet edip, sorunlarını anlatan vatandaşlar, Vali Erin ve beraberindekileri evlerine davet etti.

Kahvehanelerde oynadıkları oyunu bırakıp, masaları birleştirerek topluca Vali Erin’le sohbet edip çay içen vatandaşlar, kimi zaman şiirler okudu kimi zaman sorunlarını anlatarak çözüm aradılar.

Kahvehanelerde vatandaşla buluşmasının ardından işyerlerini ziyaret eden Vali Erin ve beraberindekiler, ara sokaklara kadar girerek vatandaşlarla buluştu.

Gece geç saatlere kadar devam eden mahalle gezisini sosyal medyadan takip eden vatandaşlar, yazdıkları mesajlarla Vali Erin’i kendi mahallelerine de davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17