banner268

Erin'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Vali Erin, bugün de sivil toplum kuruluşları temsilcilerini makamında kabul etti.

Vali Erin’i tebrik etmeye gelenler arasında Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve Vedat Bucak, Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Bekir Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Vildan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Şube Başkanı M. Sıtkı Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Güvenlikçiler ve Korucular Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri ile merkez mahalle muhtarları yer aldı.

Kuruluşlarının faaliyetleri hakkında bilgi aktaran STK temsilcileri, Vali Erin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretçileri makamında ağırlayan Vali Erin, Şanlıurfa gibi mukaddes bir şehirde görev yapmaktan onur duyduğunu ifade etti. Kamu kurumları, yerel yönetimler, STK’lar ve halkla birlikte Şanlıurfa’yı her anlamda en iyi şekilde temsil etmek, sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasını sağlamak için el birliği yapacaklarını dile getiren Vali Erin, tüm tebrik ziyaretleri için STK temsilci ve üyeleri ile kamu kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17