banner268

Demirkol,Güçlü Mahallesinde İncelemelerde Bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, Pazar mesaisinde AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı ve teknik ekiple birlikte Güçlü kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Haçım Demir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol ve beraberindeki heyet, Haliliye Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarını ve tamamlanarak hizmete sunulan çok amaçlı kültür evini inceledi.

Yaklaşık bin 500 nüfusu bulunan Güçlü kırsal Mahallesi sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar ve Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ile kırsal mahallelerimizde çeşitli ziyaretlerde ve Haliliye Belediyemizin çalışmalarını yerinde inceleme imkanı bulduk. Güçlü Mahallemizde, Haliliye Belediyemizin yaptırmış olduğu kültür evi ve ayrıca daha önceden yapılan yol çalışmalarını denetledik.”

Milletvekili Mahmut Kaçar da, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte, Haliliye’ye bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir yandan Haliliye Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görme imkanı bulurken, diğer yandan da vatandaşlarımızın gerek hükümetten, gerekse de yerel yönetimlerden taleplerini kendilerinden bire bir alma imkanımız oluyor. Güçlü kırsal Mahallesinde, belediyemizin yapmış olduğu bir kültür evi var. Onunla ilgili yapılan çalışmaları belediye başkanımızla yerinde inceledik.”

Mahalle Muhtarı Demir ise Başkan Demirkol ve Milletvekili Kaçar ile İlçe Başkanı Canpolat’a, yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269