banner262

Çocuklardan Çok Anlamlı Hareket

Düzenlenen şenliğin geliriyle 1 sandalye almayı hedefleyen kreş 6 sandalye hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Bugün de kreş çocukları ile birlikte Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini takdim etti.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Veysi Fırat'ın karşıladığı ekip tekerlekli sandalye kurulumunu bizzat kendileri yaparak çocuklar eşliğinde ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyelerini hediye etti.

Çok büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden engelliler kreş çocuklarına, velilerine ve yöneticilerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mehmet Veysi Fırat ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Her birey aynı zamanda bir engelli adayıdır. Bu anlamlı hediyeler ve bu anlamlı düşünceler için Çocuğun Dili Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkililerine, velilerine ve çocuklarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17