banner262

Çiftçi, dul ve yetim ailelerin evlerine konuk oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bayramın ikinci gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayram nedeniyle vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Başkan Çiftçi, Dul ve yetimleri evlerinde ziyaret etti. Dedeosman, Buhara, Yakubiye, Eyyübiye ve Şıhmaksut Mahallesinde dul ve yetimleri ziyaret eden Başkan ailelerle sohbet edip sorunları çözdü.

Ziyaret ettiği evlerde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çiftçi, çocuklara oyuncak hediye etti. Ailelerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, esnafları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde Belediye görevlileri tarafından ailelere kuru gıda yardımı yapıldı. Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile bayramı geçiren vatandaşlar devletin ve belediyenin yaptığı yardımlardan dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.

Kurban Bayram nedeniyle vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onların mutluluklarına ortak olduklarını ifade eden Başkan Çiftçi, Vatandaşlarla birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram yaşadıklarını belirterek her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Çiftçi, bayram boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek dul ve yetim aileleri evlerinde konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17