banner268

Ceylanpınar’da Gençlik Merkezi Projesi Hayata Geçiyor

İnşasına başlanan gençlik merkezi projesinde gençler için birçok aktivite düşünülmüş. Bilgisayar dersliğinden resim dersliğine, zeka oyun salonundan kütüphanesine kadar daha birçok aktiviteyi içinde barındıracak olan gençlik merkezinin bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Ceylanpınar Belediyesi olarak çok güzel bir projeye daha imza attıklarını belirterek, projenin Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yoğun gayretleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilerek hayata geçirildiğini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Altun, "Projemiz iki katlı olup 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahiptir. Gençlik merkezimizin içerisinde çok amaçlı salonlar, derslikler, kütüphane, bilgisayar dersliği, resim dersliği, müzik dersliği, zeka oyunları salonu, kafeterya, bay-bayan antrenör odaları, teknik birim ve idari birimler olacak. Ayrıca projemizde peyzaj alanı, açık ve engelli otoparkı da mevcut olacak. Projemizin bir yıl içerisinde tamamlanmasını öngörüyoruz. Gençlik merkezinin tamamlanmasıyla Ceylanpınarlı gençlerimiz çok güzel vakit geçirebilecekleri bir alana sahip olacaklardır." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17