banner268

Buyrun İsot Sofrasına

URFES İsot Festivali kapsamında Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Tesislerinde “İsot Sofrası” kuruldu. Yöresel yemeklerin sergilendiği isot sofrasında Şanlıurfa mutfağına ait 37 çeşit yemek sergilendi.

Semsek, borani, ağzı açık, ağzı yumuk, kelle, tirit ile birçok tatlı çeşidinin sergilendiği yemek programında hazırlanan yemekler katılımcıların beğenisine sunuldu. Kokteyle ikram edilen birbirinden güzel yemekler yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, unutulmaya yüz tutmuş ve yapılması meşakkatli yemekleri gerçekleştirilen etkinlikte yerli ve yabancılarla buluşturduklarını söyledi. Programa Başkan Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yerli ve yabancı çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269