banner262

Baydilli, Karaköprü'nün yeşil ilçe olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşların yeşil alan ve park ihtiyacını karşılamak için kolları sıvayan Karaköprü Belediyesi, ilçede park ihtiyacı olan mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin gelişen mahallelerinden Atakent'te 3 yeni park hizmete girerken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni parklarda incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında parklarda yapılan ağaçlandırma çalışmaları, kamelyalar ve oyun grupları ile ilgili bilgi alan Başkan Baydilli, yaptığı açıklamada yemyeşil bir Karaköprü için parkların çoğalacağının altını çizdi.

Başkan Baydilli açıklamasında şunları söyledi:

"Bahar aylarıyla birlikte ekiplerimiz çalışmalarına hız verdi ve Karaköprü'müzü yeşillendirme adına yeni parklar yapıyoruz. Atakent mahallemizde yapımına başladığımız 3 yeni parkımızı bitirdik ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızın bizden talep ettiği parkları yapıp onların hizmetine sunduk onlar da bundan faydalanıyor. Bizim hedefimizi yemyeşil bir Karaköprü'yü vatandaşlarımıza kazandırmak ve insanların vakit geçirip dinlenebilecekleri alanlar yapmak. Bu konuda özveriyle çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum."

Başkan Baydilli, incelemeler sırasında parkta oturan vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet ederken, vatandaşlar yapılan parklar nedeniyle Başkan Baydilli'ye teşekkür etti

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17