banner262

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN DEPREMZEDELER İÇİN 500 BİN TL BAĞIŞ

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin yaraları sarılmak için yardım Türkiye genelinde Türkiye Tek Yürek bağış kampanyası düzenlendi. 

Yapılan bağış kampanyasına 500 bin TL bağış yaparak, bir kez daha depremzedelerin yanında olduğunu ifade eden Başkan Özyavuz, yaralarımızı hep birlikte saracağız dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ‘Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin öncülüğü ve çağrısı üzerine AFAD’a 500 bin TL bağış yaptım.

Cenab-ı Allah bizleri her türlü afet, müsibet ve belalardan; görünür, görünmez kaza ve beliyyelerden; takat getiremeyeceğimiz zorluk ve imtihanlardan muhafaza eylesin’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17