banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL KANGRENLEŞEN 40 YILLIK TAPU SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Şanlıurfa genelinde yapılamaz denilenleri yapan ve çözülemez denilen sorunları çözüme kavuşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Haliliye ve Eyyübiye ilçe merkezlerinde toplam 840 adet tapu ve buna bağlı 2719 hissenin sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda gerçekleştirilen programda hak sahipleriyle bir araya gelen Başkan Beyazgül Şanlıurfa’nın kangrenleşen sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini aktardı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN ÖNEMLİ MESELELERİNİ ÇÖZMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Beyazgül, “ Biz iş başına geldikten sonra bunlar yapılabilir mi dendi hepsini Allah’a çok şükür elimizi uzattık ve Allah nasip etti ve başardık. Çözüme kavuşturduğumuz konuların her biri bir devrimdir. Yıllardır çözülemeyen iş bunlar ve kalsa çözülmesi mümkün olmayan işlerdir. Öyle projeleri gerçekleştirdik ki, Açıksu Caddesine girmek istedim dediler başkanım buraya girme burası çok zor konu hayır çözülmesi gerekiyorsa gireceğiz dedik. Kalenin altına girdik orada 300 yapı, Diyarbakır yolu ile Viranşehir yolunu bir birine bağladık. İlk Akçakale yolu çıkışını yaptığımız zaman başkanım otoban mı yapıyorsun veya uçak mı inip kalkacak dediler ve bunların hepsi birer birer Urfa’nın meselelerini çözdük ve çözmeye de devam ediyoruz.” Diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOK GÜÇLÜ BİR BELEDİYEDİR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin çok güçlü bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Beyazgül, “ Belediye olarak 915 tane araç aldık. Türkiye’de hiç bir belediye bu kadar araç almamıştır. Bunlar Urfa’nın malı, Urfalılar sahip olduğu bu araçlar gelecekte de bizim işleri görmeye de devam edecek. Onun için de depremde ve selde çok çabuk bir şekilde işin içerisinden çıktık. Uzun süredir depremde insanlar dışarda kalmış olmasına rağmen belediyemiz onları güzel bir şekilde misafir edebildi ve bir yandan da Adıyaman’a 50 bin ekmek ve Kahramanmaraş’a da 50 bin ekmek gönderdik. İşte bu bir güçlü belediye, bunu yapan başka bir belediye var mı bir yandan deprem gördük bir yandan da depremzedelere yardım ediyoruz. Sel zamanında karakoyun mahallesinde 135 yapıyı kamulaştırmamış olup boşaltmasaydık ve yine karakoyun etrafında güney ve kuzey yolu hattı üzerinde Karakoyun’a bitişik yerde 183 tane binayı kamulaştırıp boşaltmamış olsaydık Allah muhafaza oradaki halkımızın ve muhtarlarımızın beyanı burada yüzlerce insan kaybedebilirdik.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269