banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL “ASFALT ÜRETİMİNİN HER AŞAMASI BELEDİYEMİZE AİT EKİP VE EKİPMANLA YAPILIYOR”

Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal mahallelerinde asfalt, sathi asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son teknoloji ile örülü modern asfalt ve beton laboratuvarında ürettiği asfaltı Şanlıurfa’nın yollarına seriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Şanlıurfa’ya kazandırılan ve modernize edilerek üretime tam donanımlı tamamı otomatik sistemle devam eden Büyükşehir asfalt plentinde üretilen birinci kalite asfalt çeşitli aşama ve testlerden geçerek ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılıyor.

İlk olarak belediye envanterine katılan konkasörler vasıtasıyla bazalt taşları stabilize malzemeye dönüştürülüyor. Ardından devreye Şanlıurfa’nın ve bölgenin en kapsamlı asfalt plenti giriyor. Burada işlenen malzeme çeşitli testlerden geçirilerek asfalt olarak döküm makinelerinden araçlara dolduruluyor. Araçlara yüklenen asfalt Şanlıurfa’nın konforlu ulaşımı için yollara seriliyor.

Asfalt Plentindeki çalışmaları yakından görmek ve her aşamasına eşlik etmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Fen işleri ekipleri ile birlikte asfalt üretim tesisini inceledi. Asfaltın her aşamasında çeşitli testlere tabi tutulduğunu aktaran Başkan Beyazgül Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi’nin bölgenin en donanımlı ve büyük asfalt şantiyesine sahip olduğuna dikkati çekti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BÖLGENİN EN BÜYÜK ASFALT ŞANTİYESİNE SAHİBİZ”

Başkan Beyazgül, “ Belediyemize ait asfalt şantiyesindeyiz. Burada görmüş olduğunuz bazalt taşlarımız ilk olarak konkasör makinasına gidiyor. Daha sonra burada bulunan depolara dolarak hazırlanan malzeme asfalt olarak çıkıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizce sayılarını artırdığımız son model araçlarımızla taşınarak asfalt serilecek yere doğru yola çıkıyor. Görmüş olduğunuz gibi ilk aşamasından son aşamasına kadar her biri Belediyemize ait araçlar ve teknolojilerle yapılıyor. Asfalt plentimizi kurarak sıfır araçlarımızı aldık. Birçok ekip ve ekipmanı bir araya getirerek bugünün deyimi ile tedarik zincirini biz sağlamış olduk. Burası Şanlıurfa’nın memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu şantiyeyi yaparak burada asfalt üreterek bir yandan ürettik diğer yandan tasarruf sağladık. Sağladığımız bu tasarrufu da şehrimiz için yatırımlara dönüştürdük. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269