banner268

BAŞKAN ALBAYRAK, DAHA SAĞLAM VE GÜVENİLİR  HALFETİ İÇİN TOKİ İNŞAAT ALANINDA

İlk etapta 89 konutun yapıldığı projede, 180m² oturum alanına sahip 3+1 tipindeki konutlar, toplamda 208 adet olacak. İlk etapta 35 konutun temeli atılmış ve fiziki gerçekleşme oranı %20 olarak belirlenmiş. Konutların ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

 Başkan Albayrak, afet konutlarının yerinde incelendiğini ve deprem sonrası hızla tamamlanması için çalışmalara devam edildiğini belirtti.

Başkan ALBAYRAK, TOKİ projesi ile bölgenin güvenilirliğini artırarak daha sağlam ve tercih edilebilir bir ilçe olmasını kaçınılmaz kılıyor. Projede yapılan güvenlik önlemleri, altyapı çalışmaları ve sürdürülebilirlik çabalarıyla birlikte Halfeti, gelecekteki potansiyel ziyaretçilere ve yerel halka daha iyi bir yaşam kalitesi sunmayı hedefliyor. Bu girişim, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına olumlu katkıda bulunarak Halfeti'nin bölgedeki önemini daha da arttırabiliceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269