banner268

Atilla,"Ceylanpınar'ın yaşam kalitesini arttırıyoruz"

Ceylanpınar'ın yaşam kalitesini arttırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Başkan Atilla, bu kapsamda ilçe genelinde park çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Turgut Özal Mahallesinde daha önce defalarca tahrip edilen parkın mahallelilerin talebi üzerine yeniden yapıldığını aktaran Başkan Atilla, "Turgut Özal parkımız daha önce 3-4 kez yakılmıştı. Vatandaşlarımızdan yoğun talep gelince parkımızı yeniden yapmaya karar verdik.

Mahalle sakinlerimiz bu parka artık sahip çıkmalı. Çok güzel de bir park yapıyoruz. Mahalledeki çocukların oyun alanı olacak, yaşlının gencin rahat nefes alacağı bir park olacak.

Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun. Yakın bir tarihte çalışmaları tamamlayacağız." dedi.

İlçede genç nüfusumuz yüksek olduğunu ifade eden Başkan Atilla, "Park olmayınca çocuklar sokak aralarında oyun oynuyorlar. Park olunca enerjilerini buralarda atacaklar. Çocuklar ailelerin gözü önünde oynayacaklar. Annelerin de gönlü rahat edecek. Ceylanpınar'da şu anda 3 parkımızın yapımı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir parkımızı hizmete sunduk." diye konuştu.

Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden Mahmut Esmeroğlu, park yapımından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Mehmet Dağ da, belediye başkanı Menderes Atilla'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17