banner268

Akçakale kırsalında yol çalışmaları devan ediyor.

İlçeyi bir uçtan diğer uca hizmetle buluşturan Akçakale Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Erecek Mahallesi’ndeki sokak içi yol yapım çalışmalarını tamamladı. Vatandaştan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan plan çerçevesinde hareket eden ekipler, Erecek Mahallesi’nin ardından, Akçakale’nin en ücra köşelerinden biri olan, Suruç ilçesi sınırındaki Ayranlı Mahallesi’ne kaydırıldı.

Yakalaşan kış mevsimi öncesi çalışma temposunu artıran Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Ayranlı Mahallesi’nde yeni yollar açıp, sokak aralarındaki bozuk yolları yeniliyor.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN

Yazın toz, kışın çamur nedeniyle yıllardır kendilerine büyük zorluklar yaşatan yolların yapılmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Belediyemize başvuru yaptıktan sonra sağolsun Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan iş makineleri ve ekipleri mahallemize gönderdi. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yol yapım çalışmaları tamamlandığında inşallah şikayetlerimizden de kurtulacağız. Başkanımıza, mahallemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan da vatandaş memnuniyetinin kendileri için her şeyden önce geldiğini belirterek, “İlçe halkımızın hizmetlerden memnun olması bizleri de mutlu ediyor. Bugün ilçemizin en ücra mahallelerinden biri olan Ayranlı’da sürdürdüğümüz çalışmalar, önümüzdeki günlerde kırsaldaki diğer mahallelerle devam edecek. Sokak içi yol yapım çalışmaları, yolu olmayan mahalle kalmayıncaya kadar sürecek”  diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17