banner262

Genel Cerrahi- 2 Servisinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, eskiyen servislerin yenilenmesi ve vatandaşlara daha konforlu sağlık hizmetleri sunulması için “Bir oda, bin dua” kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek amacıyla yapılan Haliliye Belediyesine yapılan başvuru, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Haliliye Belediye Meclisi Sağlık Komisyonu tarafından da yapılan çalışmayla karşılıksız bırakılmadı. Çalışma sonunda Haliliye Belediyesi tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi- 2 Servisi yeniden dizayn edildi.

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ

Genel Cerrahi- 2 Servisinin yeniden dizayn edilmesiyle birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde servisin açılışı için tören düzenledi. Törene Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Ahmet İnan, Emir Elden ve Nusret Kaya ile hastane Başhekimi İbrahim Halil Keşküş ve yetkililer katıldı.

“5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA”

Açılış töreninde açıklama yapan Başhekim İbrahim Halil Keşküş, Haliliye Belediyesi tarafından Genel Cerrahi- 2 Servisinin yenilendiğinin altını çizerek, servisin 5 yıldızlı otel konforuna dönüştüğünü söyledi. Keşküş, “Servislerimiz çok eskiydi, çokta yıpranmıştı. Hastalarımızı yatırabileceğimiz mekanlar çok eski, dar ve sıkıntılıydı. Bu konuyla ilgili bir çalışma başlattık. İlk başvurduğumuz belediyelerden biriydi, Haliliye Belediyesi. Sağ olsun başkanımız, ikiletmeden hemen, derhal dedi ve ekibiyle birlikte işin başında durarak bütün sponsorluğu sağlayarak servisimizi yenilediler. Burası, Genel Cerrahi 2 Servisi olarak kullanılmakta ve beş yıldızlı otel konforunda bir servis” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Başhekimi Sayın İbrahim Keşküş başkanlığında başlatılan “Bir oda, bin dua” kampanyasına Haliliye Belediyesi olarak gerekli katkıyı sağladık. Genel Cerrahi 2 Servisini Haliliye Belediyesi olarak dizayn ettik. Halkımızın, sağlık hizmetlerine sunmuş olduk. Halkımızın sağlığının bizim için çok önemli olduğunu, halkımızın sağlığında sunulan hizmetlerde kamudaki paylaşımın esas olduğunu, Sağlık Bakanlığımızın imkanlarıyla yapılan hizmetlere bizim de, Haliliye Belediyesi olarak katkı sunmamız gerektiğini düşündük. Bu vesileyle Haliliye Belediye Meclisi Sağlık Komisyonunun tavsiyeleri doğrultusunda bu servisi dizayn ettik.”

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, servisteki odaları gezerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, çiçek taktim etti.

Başkan Fevzi Demirkol, Genel Cerrahi- 2 Servisindeki hastalar ile görüştükten sonra hastane bahçesinde hastalarını bekleyen, hasta yakınlarıyla görüştü. Başkan Demirkol, hastaları için şifalar dilediği hasta yakınlarıyla sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17