banner268

“Eğitimde Hijyen Projesi”Başlatıldı.

EPA (ABD Çevre Koruma Ajansı) tarafından sertifikalı olan AR-DEZ SNİPER cilde, göze, soluma veya ağız yolu ile teması durumunda toksin olmadığına dair sertifikalı, öğrenciye hiçbir şekilde zarar vermeyen bir üründür. “Eğitimde Hijyen Projesi” kapsamında kırsal mahallelerde pilot bölge olarak başlayıp Şanlıurfa ilindeki bütün okullarda bu projesi uygulamak isteyen firmanın ürünü tarafımızdan da test edilmiş ve denenmiştir.

Aşağıda belirtilen faydalarından dolayı derneğimiz gücü nispetinde hastalıkların başladığı kış mevsiminde okullarımızın her türlü mikrobik tehlikelerden arınmasına öncülük etmek ve bir farkındalık oluşturmak için okullarda hijyen uygulamasına destek vermektedir.

İnsanların toplu yaşam alanlarında uygulanan ve sağlık için gerekli hijyeni sağladığı test edilmiş ve belgelenmiş bir ürün olan SNIPER ile okullarımızın beyaz bayrak projesi dahilinde mikrobik her türü zararlıdan temizlenmesi için ilk sponsorluğu Derneğimiz MER-DER (Mersavi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği)yapmak istemektedir.

SNIPER NEDİR, NİÇİN KULLANILIR

SNIPERyeninesiltemizlikteknolojisiile 182 adetBakteri, Virüsler ve Mantarı etkisiz hale getirdiği test edilip onaylanmış tek dezenfektantır.Bakteri, Virüs, Küf ve Mmantar gibi çok çeşitli organizmaları yok eder; kokularıoksitler, giderir.

SNIPER hedefini mekanik bir hareketle yok eder diğer bir deyişle hayati yapısal bileşenlerini moleküler düzeyde fiziksel olarak parçalara ayırır. Bu iki açıdan önemlidir, birincisi hiçbir organizma tekrar çoğalamaz ya da bileşenlerine ayrıldıktan sonra fonksiyon gösteremez, ikincisi toksin içeren geleneksel dezenfektanların aksine hiçbir organizma SNIPER'ın hareketine karşı bağışıklık geliştiremez ve herhangi bir evrimsel ya da kazanılmış bir savunma gösteremez.

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı tehdit eden her türlü mikrobiyal kontaminasyon, okullardaki tuvaletlerde, musluk başı, tuvalet kapı kolları, merdiven tırabzanı ve öğrenci sıraları gibi yoğun olarak kullanılan alanlarda bulunur. Çevredeki eşyaların yanı sıra havadaki mikroorganizmalar da çocuklarımızın sağlığını tehdit etmektedir. SNIPER kreşler, okullar, üniversitelerde güvenle ortamdaki MRSA, LEGIONELLA, NOROVIRUS gibi salgınlar için güvenle kullanılabilir. SNIPER’ın cilde, göze, soluma veya ağız yolu ile teması durumunda zararlı olmadığına dair EPA (ABD ÇEVRE KORUMA AJANSI) sertifikası bulunmaktadır. Kayıtlı ve onaylıdır.

Sınıfların, koridorların, okul içi havasının dezenfeksiyonunda SNIPER çocuklarımızın sağlığı açısından hiçbir tehlike teşkil etmeksizin bakteri, virüs, maya, küf ve sporları etkin şekilde yok edecektir.

Anahtar Kelimeler:
MebşanlıurfaHijyenI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17