banner268

ZEYNEL BAŞKAN NEMİ YAPTI?...

Son günlerde yine Şanlıurfa'nın gelişmesini kalkınmasını kangren olmuş sorunlarına neşter vurulmasını istemeyen dışta ve içteki muhalifler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgul'ü tiwit üzerinden eleştirmeleri çok manidar,

Sözcü'nün,Yeni Çağ  gazetesinin hatta muhif Mahmut Tanal'ın mesnetsiz eleştirilerini anlıyoruz da partiliyim diye ortada boy gosteren eski siyasetçilerin kuyruk acılarını Zeynel başkan üzerinden çıkarmak istemelerine bir anlam veremiyorum.

Neyse.

Zaten bu konuda sağ duyu sahibi her Urfalı gereken cevabı yine sosyal medya üzerinden verdi.

Şimdi Zeynel başkan gönlünün sükun bulduğu bu şehire ne yaptı sorusuna bakalım;
Zeynel başkan, göreve geldiği andan itibaren bu şehri "hemşehrilerimizle beraber yöneteceğiz" dedi ve dediğini yaptı. Örnek (belediye eski binasının yıkılıp yerine ne yapalım diye halka millete sordu ve millet orayı beton yığınından  kurtarılmasını Zeynel başkandan istedi) şimdi şehrin en güzel, en nefes aldığımız, yemyeşil bir çay bahçesi ortaya çıktı.
Zeynel başkan ne yaptı?
Zeynel başkan geçmiş dönemlerde milletin parası olan bütçeyi yine milletin menfaatleri doğrultusunda harcayarak Türkiye'deki Büyükşehir belediyeleri içersinde en fazla tasarrufa giden belediyesi Şanlıurfa belediyesi oldu. örnek (araç kiralama karına ödenen fahiş fiyatlar yerine belediyeye araçları alarak filosunu güçlendirdi)
Zeynel başkan ne mi yaptı?
Oto alım satım sitesinin  şehrin içersinden kaldırılmasını, KIZILAY  meydanının gün yüzüne çıkarılmasını, NEKROPOL alanının turizmine kazandırılmasını,KALE eteğinin mağaraların  ve o bölgedeki kamulaştırma çalışmalarını,iki bin beşyüz konut projesini, Tokyo'dan dunya çevre lideri ödülüne layık görülmesi,kısacası saymak konuşmak ve yazmakla bitirilemiyecek yol kavşak sosyal yardım gibi belediyecilik hizmetlerinin tamamını bir bir hayata geçirdi ve gönlünün sükun bulduğu şehri Türkiye'nin en önemli turizm merkezi haline getirmek için tüm paydaşlarla el ele vererek çalıştı çalışmaya devam etti.
Ama en önemlisi Zeynel başkan bu memlekete hoş görü,kardeşlik, birlikte karar verme dinimizin dede yer alan istişare olgusunu getirdi yani "ben yaptım oldu" demedi, bunu demediği için ve Şanlıurfa halkı Zeynel başkanın vicdanına, adil yönetimine kefil olduğu için içte ve dışta muhaliflerin etekleri tutuştu.

Algılarla, iftiralarla, dedikodularla yıpratmak için çok mesai harcadılar, harcamaya devam ediyorlar.

Fakat unuttukları bir şey vardı, bu memleket, bu şehir ve bu millet inandıkları, vicdanına kefil oldukları başkanlarını bu ucuz siyaset kokan tiwitlere harcatmazlar, harcatmadılar.

En güzel cevabı Zeynel başkanın hizmetlerini bir bir tiwit atarak verdiler ve dediler ki;

"YAPARSA ZEYNEL BAŞKAN YAPAR"

Anahtar Kelimeler:
Fuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17