banner268

SiLAHA HAYIR ALGIYA EVET Mi?

Ozellikle Şanlıurfa Valiliği üstünden ruhsatlı silahı önüne gelen herkes alıyormuş gibi bir algı oluşturulmasının yanlış olduğunu vurgulayarak şu görüşleri   dile getirdiler "Tabiki silaha hayır demeliyiz ancak yaşanan olaylara bakıldığında istatistik olarak olaylarda kullanılan silahların yüzde 98'i ruhsatsız silahlardır ,kaldıki bu yılın başında Şanlıurfa Valiliğine 1500 ruhsat başvurusu yapılmış bunlardan 410  tanesi onaylanmış.

Yani biz toplum olarak tepkimizi yanlış yer koyuyoruz. Bu olaylarda kullanılan silahların ruhsat ile bagdastırmadan önce biz toplum olarak kendimizi sorgulamalıyız" diyerek silahlamaya nasıl hayır diyorsak olayların nasıl ve neden çıktığında sorgulamalıyız.

Şanliurfa Valisi Salih AYHAN göreve geldiği günden itibaren silah ruhsatı alabilmek için 27 yaşını doldurmuş olmak evli olmak iş sahibi olmak gibi özel kriterler koyarak  sosyal medya üzerinden yalan yanlış ve algı dolu haberlerin ne kadar kulaktan dolma bilgilerle yazılıp çizdiğini gözler önüne serdi.

Anahtar Kelimeler:
Silaha Hayır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17