banner262

Muzaffer Çakmalı’ya ŞANVAK’dan Plaket

Yönetim Kurulu Başkanı Alataş; Sayın Çakmaklı’nın duayen bir siyasetçi, Şanlıurfa sevdalısı, Ülkemiz ve Şanlıurfa’mız ekonomisine katma değer katan önemli bir iş insanı olduğunu ifade etti.

Ayrıca yönetim kuruluna seçildiğimiz günden beri Vakfımıza ve verilen öğrenci burslarına katkısı için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak bir plaket taktim etmiştir.

İş insanı Çakmaklı ise, Sayın Alataş ve Yönetim Kuruluyla birlikte Şanlıurfa Vakfı yeni bir güç ve hareketlilik kazandığını, Memleketimiz ve Ülkemiz adına daha güzel projeler imza atacaklarını düşündüğünü, Şanlıurfa Vakfına her konuda maddi ve manevi desteği vermeyi kendisine bir borç bildiğini vurgulamıştır.

Bunun yanında; yaşamımızda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yere geldiğini belirterek ŞANVAK’ın bu tip ziyaretlerle hemşerilerimizi bir araya getirmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirmiştir.

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Sayın Muzaffer Çakmaklı’ya iş ve aile yaşamında sağlık huzur, mutluluk ve başarılar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
şanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17