banner268

GÖNLÜNÜN SÜKUN BULDUĞU ŞEHİRE HİZMETİ İBADET OLARAK GÖREN BAŞKAN

Başkan Beyazgül, yıllardır kangrenlesmis sorunlara usta bir cerrah gibi neşter vurmuş üç buçuk yılda şehrin görüntüsünü değiştirmiştir.

En önemlisi bu şehrin tüm dinamikleri ile ele ele omuz omuza vererek adeta şehri tüm sehirde yaşayanlarla yönetmiştir.

Çok değil daha birkaç yıl öncesi madde bağımlılarının mesken tuttuğu akşam saatlerinde bile vatadaşın geçmeye çekindiği tarihi mağaralar bölgesi (nekrepol alanı) bugün sadece Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızın huzur bulduğu bir yer değil yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı bir alan haline gelmiştir.

Yine Kızılay meydanı,eski belediye binası yeni belediye bahçesi,oto alış satım sitesinin şehrin gogsünden sokup atılmasına varan yüzlerce hizmeti bir bir gerceklestirmesini altında  gönül belediyeciliğinin gönüllerde yeşermesi yatmaktadır.

Gelin görün ki kişisel menfatler,siyasi çekişmeler,ve de  körü körüne muhalif gurubun trolleri tüm bu hizmetleri memleketin bu güzelliklerini görmezden gelip halen utanmadan sıkılmadan "Zeynel başkan ne yaptı" diye sorabiliyor.

Mesnetsiz tutarsız iftaralarla algı yönetimi yapmaya çalışanlara cevap olarak Şanlıurfa büyükşehir belediyesinin Zeynel başkan döneminde neler yaptığını kısa başlıklarla şöyle ozetleye biliriz.

Şimdi bu kadar hizmeti bu kadar özverili çalışmayı gören Sanlıurfalı haklı olarak "Yaparsa Zeynel başkan yapar"demekte haksızlarmı?

Elbette haklılar ve Şanlıurfalılar gönlünün sükun bulduğu şehire hizmeti bir ibadet olarak kabul eden Zeynel başkanın ikinci döneminde bu şehri her anlamda GAP'in başkenti yapacağını biliyor bildikleri içinde her şarta ve her koşulda vicdanına kefil oldukları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanında dimdik durmaya ona ve bu şehire destek olmaya devam ediyorlar.ve Zeynel başkanda "yeterki hemşehrilerim benden hizmet istesinler,bize proje getirsinler,fikir versinler çünkü benim aziz hemşehrilerime bir sözüm vardı biz bu şehri beraber yöneteceğiz"demiştik diyerek gönlünün sükun bulduğu şehire gönlünü yüreğini açmaya devam ediyor.

Ne diyelim başkan sen bu memlekete böylesine hizmet ettigin müddetçe bu memleketin asıl insanları seni baş tacı etmeye devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269