banner268

ERBÜLBÜL "ŞANLIURFA'NIN BAHTI ANCAK GÜLPINARI'IN LİDERLİGİNDE  GÜLEBİLİR"

Erbülbül "Ben, altmış yaşına merdiven dayadım,kırk yıldır gazeteciyim.

Doğduğum günden beri duyduğum bir laf vardır "Urfa'nın sahibi yok,sahipsiz Urfa" diye dövünüp dururuz.

Bu memleketin, bu ülkenin, bu coğrafyanın dertlerine derman olabilecek değerlerimize de sahip çıkmayız!

Bırakın sahip çıkmayı ellimizden gelse bir kaşık suda boğmaya kalkarız.


Peki,hem yıllardır "Sahipsiz Urfa" diye diye serzenişte bulanacagız hem de memlekete sahip çıkacak dürüst, ilkeli, vizyon sahibi,  gerek bürokratlarımıza gerekse siyasilerimize yeterince destek olmayız.

İşte bu yaman çelişki yüzden yıllardır özellikle siyasi arenada derdimize derman olacak isimlerin etrafında kenetlenmeyi başaramayiz.
Bu yaman çelişki girdabından kurtulmak icin uzun uzun siyasi aktörlerin üzerine analizler yapmamıza gerek yok, sadece beyaz TV de Ekrem Arpak in sunduğu "Bir masal sehri Şanlıurfa" programının Kasım Gülpınar röportajını dinlerseniz,ama tarafsız,ama egosuz,ama riyasız göreceksiniz ki bu memleket sahipsiz değilmiş.

Memleketi sahipsiz bırakmak isteyen zinniyetler, memleketin kurtuluş reçetesini ortaya koyan değerlerimize karşı bilinçli olarak bir samimiyetsizlik, bir vefasızlık göstererek bu yazgımızın yani "sahipsiz Urfam" söyleminin devam etmesini istemektedirler.
Gelin, bu günden tezi yok bu memleketin kurtuluşu için vizyonu,misyonu bilgi ve birikimiyle "Urfa'nın agabeyliğini" tam olarak her anlamda hak eden Sayın AB Uyum Komisyon Başkanı AK Parti MKYK üyesi, Şanlıurfa Milletvekilimiz M.Kasim Gulpınar'ın etrafında kenetlenelim.

Bakın, ben bir siyasi persfektifle bakmıyorum.

Ben "Sahipsiz Urfa" söylemine son verecek kişiden söz ediyorum.

Ve diyorum ki "Şanlıurfa'nın bahtı ancak Kasım Gülpınar gibi değerlerimizle, ele ele, omuz omuza vererek bahtı gülecektir.

Acak, başta belirtim lafta "Kasım beyle yol yürümekten şeref duyarız" demekle değil özde şerefli bir şekilde yol yürümek gerekir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269