banner268

Yılmaz,”Belediye Başkanları için riskli iki konu ile hizmete başladık”

Yılmaz,Bizim Belediyecilik anlayışımızda,sadece hizmet belediyeciliği yer almıyor.Evet hizmet belediyeciliği bizim olmazsa olmazımızdır.Hizmetlerimizi yapacağız ama bunun yanında tarihi belediyecilik,kültürel belediyecilik,sosyal belediyecilik,hiç şüphesiz bizim vazgeçilmezlerimiz arasındadır.

Hizmet belediyeciliğinden başlayacak olursak,göreve geldiğimizde,kanalizasyon dediğimiz alt yapı çalışmaları daha yeni yeni başlamıştır.Bizler ihalesi yapılmış bulunan alt yapı çalışmalarını çok süratlendirdik.Her türlü desteği verdik.ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz,AB Delagasyonu,Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın üst düzey bürokratları ile defalarca toplantılar yaptık,bir an önce Siverek’in alt yapı sorunlarını kökten çözelim anlayışı ile hareket ettik.

Ben isteseydim bu çalışmaların tamamını ötelerdim.Bir Belediye Başkanı için en riskli iki husus var. Bunlardan birisi alt yapı çalışmalarıdır,trilyonları yer altına gömersiniz,insanlara rahatsızlık vermiş olursunuz,kazı yapmak zorundasınız,porje tamamlandıktan belli bir süre sonra bunların hiç birisi görünmez ve bundan mütevellit te çok eleştiri alırısınız.Biz bunu bile bile bu eleştirileri göğüslemek suretiyle Siverek’in geleceğini kurtarma adına şehirleşmenin en önemli basamaklarından bir olan alt yapı ile ilgili sorunları çözme adına bu riski üstlendik.Büyük şehrimizle birlikte gece gündüz demeden bütün ekiplerimiz saha da idi.Gece yarılarına kadar çalıştılar.Siverek’imizin 322 km kanalizasyon,70 km de yağmur suyu derenaj kanallarını 2 yıllık bir süre içersinde tamamladık.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17