banner262

Yılmaz: "Birliğimizi Sağlamazsak, Başkaları Gelir Bizi Karıştırır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılma, 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "Biz birliğimizi, beraberliğimizi sağlamazsak, Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Zaza'sıyla, Laz'ıyla, kim varsa kendi birliğimizi sağlamazsak başkaları gelir bizi karıştırır." dedi.

Yılmaz, İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin Harran ilçe kongresinde yaptığı konuşmada,Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa ve Harran'ın ülke tarımı açısından önemine değinen Cevdet Yılmaz, "Burası GAP'ın kalbi, GAP dediğimiz zaman Şanlıurfa en önde gelen ilimiz,Şanlıurfa içinde de Harran bölgemiz ayrıcalıklı bir yere sahip. GAP'a hükümetimiz büyük önem verdi. Geçmiş hükümetler biraz daha enerjiye yüklenmişlerdi, biz de onu devam ettirdik ama bir taraftan da biz ilk defa sulamanın payını enerjiden daha çok arttıran bir hükümet olduk. Çünkü özellikle bu bölgeye sulamanın daha büyük etkisinin olduğunu gördük." dedi.

Yılmaz, 16 Nisan'da gerçekleşen halk oylamasında Türkiye'de en fazla "evet" oyunun Harran'dan çıktığını anımsatarak, bu anlamda vatandaşlara ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Partisinin Türkiye'de her anlamda çok büyük işlere imza attığını vurgulayan Yılmaz, bundan sonrada aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini yineledi.

"Çalışmaya, emeğe değer vereceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, şöyle devam etti: 

"İslam dünyasında, coğrafyamızda en önemli şeylerden biri birlik beraberlik. Biz birliğimizi, beraberliğimizi sağlamazsak, Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Zaza'sıyla, Laz'ıyla, kim varsa kendi birliğimizi sağlamazsak başkaları gelir bizi karıştırır. Öncelikle bu birliğimizi beraberliğimizi sağlayacağız. İkincisi ilme değer vereceğiz, ilme değer vermediğimiz sürece yine bu içinde bulunduğumuz sorunlardan kurtulamayız. Çalışmaya, emeğe değer vereceğiz, birlik beraberlik içinde ilme ve emeğe gerekli değeri verdiğimiz zaman Allah'ın izniyle bu yeni yüzyılda Türkiye ve İslam dünyası çok farklı yerlere gelecek inşallah. Son 15 yılda partimiz Türkiye'de bu anlamda gerçekten büyük bir hamle yaptı. Allah başımızdan eksik etmesin Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok büyük hamleler yaptık. Bunu herkes görüyor."

Partide teşkilatların önemini dile getiren Yılmaz, bunun için partinin her kademesindeki kişilerin ciddiyetle hareket etmesi ve halkın sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise ilçe kongresinin hayırlı olmasını temenni ederek, üyelere başarı diledi.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Mahmut Özyavuz, yeniden göreve seçildi.

Kongreye,AK Parti Şanlıurfa  Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri,Halil Özcan,İbrahim Yıldız,Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı  Zeynel Abidin Beyazgül,Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile çok sayıda partili katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17