banner268

Taşaltın,"Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir"

Rektör Taşaltın; “Ülkelerin geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere saygı, sevgi ve bilgiyi nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz olan öğretmenler, dünyanın her yerinde insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir. Nesillerin yetişmesinde çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmiş, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışarak gençlerimizi geleceğe hazırlamıştır. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Ülkemiz kalkınmasının eğitimden geçtiğine inancımız sonsuzdur.

Öğretmenlerimiz, sadece öğrencilerimize değil, tüm insanlara, tüm insanlığa sevgi dağıtan, doğruya yönelten, toplumun bilgili kişiler olması için çaba gösteren, insan haklarına saygılı, insanları ve doğayı seven bir toplum meydana getirmeyi hedefleyen ulvi bir mesleğin mensuplarıdırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretim elemanlarımızın ve değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269