banner268

Sözü muteber değil,Şamil tayyar bunu hep yapıyor!

Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Şamil Tayyar’ın tweet’ine çok sert tepki göstermişti.

Bizde www.urfagap.com olarak Şanlıurfa’yı ve Harran’ı hedef alan Tayyar’ın geçmiş de de AK Partiye zarar veren bu tür açıklamalar yaptığını tesbit ettik.

Şamil Tayyar, “şike yasası meclisten geçerse istifa ederim” demişti. Ak Parti’nin meclise getirdiği şike yasasına sert muhalefet göstermişti. Şike yasası meclisten geçti ama Tayyar istifa etmedi!

Harranlılar, Tayyar’ın sözünün arkasında durmayan siyasetçi olduğunun böyle bir siyasetçinin de referandum da Türkiye birincisi olmuş bir ilçe’yi karalamak istemesini Tayyar’ın tutarsız kişiliğine verdiklerini belirtirken,

Milletvekili Şamil Tayyar’ın Şanlıurfaspor’un küme düşmesine neden olan ve şike yaptığı ortaya çıkan Gaziantep spor ile ilgili söylemlerden dolayı böyle bir kuyruk acısı olduğunu, asıl böylesine kişilerin dalkavuk ve yalaka tutumunu sergilediğini, bu ismin AK Parti’ye yakışmadığını ve Tayyar’ın bir an önce Harran ve Harran’lılardan özür dilemesini beklediklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269