banner268

Milletin Valisi!

Son Vali'ler kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Şanlıurfa Valiliği'ne atanan bölgemizin evladı olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,hizmet süresinin 5'inci ayını tamamlarken sanki 5 yıldır Şanlıurfa'da Valilik yapmış gibi "Devlet-Millet" kucaklaşmasını sağladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin hakkında görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar;

"Milletinin derdi ile dertlenen,gece gündüz bizimle iç içe olan,aynı dili konuştuğumuz bir Vali'ye kavuştuk.İnanıyoruz ki Sayın Valimizi rahat bırakırsak,Siyasilerimiz de gereken desteği verirse Şanlıurfa her alanda gerekli hizmete kavuşacaktır.

Vali Abdullah Erin,şehrimiz için büyük bir şanstır.Bu şansı iyi kullanmamız gerekir.Şanlıurfa'da görev yapan bürokratlarımız,Sivil Toplum Örgütlerimiz,Belediyelerimiz ve yerel siyasetçilerimiz Vali Erin'e ayak uydurabilirlerse Şanlıurfa her alanda marka şehir olur" derken Şanlıurfa'lılar Vali Erin'e "Milletin Valisi" ismini taktıklarını ifade ettiler.

Vali Erin,www.urfagap.com Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Erbülbül'e 5 aylık hizmet süresini değerlendiriken özetle;

"Şanlıurfa ve Şanlıurfa'lılar her zaman Devletine,bayrağına sahip çıkan kadim bir kenttir.Türkiye'de sayılı illerimizden birisidir.Var olan potansiyellerinin bir an önce hayata geçirilmesi için el birliği ile çalışmak gerekir" dedi.

Erin,Şanlıurfa'nın bir turizim kenti olduğuna dikkat çekerken "Göbeklitepe" nin başlı başına bir hazine olduğunu vurguladı.Var olan hazinelerin belli bir proğram dahilinde,şehrin Turizm emar'ını çekerek kısa,orta ve uzun vadede neler yapılacağının gerektiğini vurguladı

Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa Basını ile bir araya geleceğini belirten Vali Erin,Şanlıurfa için başlatılacak çalışmaların nasıl yürtüleceği hıssında kamu oyunun bilgilendirileceğini söyledi.

Vali Erin'e,Şanlıurfalıların kendisini "Milletin Valisi" olarak adlandırdıklarını hatırlattığımızda;

Erin,"Şanlıurfalı hemşehrilerimin bu hitabı için çok teşekkür ederim.Bende bölgenin evladı olarak onların Devlet'ten neler beklediklerini çok iyi biliyorum.Devletin sıcaklığını ve güler yüzünü görmek ister bizim insanımız.Hemşehrilerimle aramızda sıcak ve samimi bir bağ oluştu.Bu nedenle şahsıma tevdi ettikleri "Milletin Valisi" ünvanı beni çok duygulandırdı.İnşallah bu sıfata layık hizmet yapıp Şanlıurfa'lı hemşehrilerimle el birliği içersinde özlenen ve beklenen hizmetleri üreteceğiz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269