banner268

Kaya'dan Kurban Bayramı Mesajı,

Kaya,yayımladığı mesajında; bayramların milletçe kenetlenmemizi sağlayan en güzel günler olduğunun altını çizen Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, bayramın birlik ve beraberliğin artmasına vesile olmasını diledi.

Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramların, mutluluk ve coşku kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Kaya, bayramda kaybolan ümitlerin yeşerdiğini, , kırık kalplerin onarıldığını, dargınların barıştığını hatırlattı.

Bayram günlerinde eş, dost ve akrabalar ile yaşamanın, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşların yanında olmamız gerektiğine vurgu yapan Kaya, "Bu düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin, Şanlıurfalı vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi Allah’tan temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17