banner268

Katar Heyetinden Ceylanpınar TİGEM'e Ziyaret

Şanlıurfa'dan Ceylanpınar'a helikopterle gelen heyeti Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Belediye Başkanı Menderes Atilla karşıladı. Heyet daha sonra Ceylan konuk evine geçti.

Bakan Fakıbaba konuk evinde yaptığı açıklamada Katar Çevre Bakanı ilçe Tigem'de incelemelerde bulunduğunu belirterek, "Katar'dan çok değerli Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile birlikteyiz. Özellikle Ceylanpınar'ı görmek istedi. Ben de sayın bakanımızı helikopterle gezdirme fırsatı buldum ve TİGEM arazilerini kendisine gösterdim. Bu ziyaretlerinden dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Katar Çevre Bakanı Muhammed bin Abdullah bin Metab Al-Rumaihi de Ceylanpınar'da bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu bölge Türkiye'nin bir gıda deposu mahiyetindedir. İnşallah ileriki zamanlarda bu bölgede gerek yatırım açısından gerekse hayvancılık açısından bir yatırım yapacağız. Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'yla birlikte bölgeyi gezmekten büyük bir mutluluk duydum. Gösterilen büyük misafir perverlikten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Heyet daha sonra TİGEM yetkilileri ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Katar Çevre Bakanı Muhammed bin Abdullah bin Metab Al-Rumaihi'ye gazella cinsi Ceylan hediye edildi. Heyet daha sonra ilçeden yine helikopterle ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17