banner262

Fakıbaba’nın Yükünü Hafifleten Bürokrat.

Özellikle uzun yıllardır Fakıbaba’nın yakın çalışma ekibi içersinde yer alan başarılı bürokratlardan İbrahim Akbaş’ın Özel Kalem Müdürlüğüne getirilmesi memnuniyet yarattı.

Yoğun bir tempo içerisinde çalışan Bakan Fakıbaba’ya ulaşamayan Şanlıurfalılar hemen hemen her sorunlarını özel kalem müdürü Akbaş’a ileterk çözüm arıyorlar.

Şanlıurfalıların www.urfagap.com haber sitemize yaptıkları açıklamalarda şu görüşleri dile getirildi;

“Şanlıurfa’nın umudu ve gururu olan Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba,Bakanlık görevini alır almaz ilk icraatı yıllarca birlikte çalıştığı ve Şanlıurfalıların yakinen tanıdığı genç ve başarılı bir isim olan İbrahim Akbaş’ı özelkalem müdürü olarak ataması bizleri son derece memnun etmiştir.

Biliyoruz ki Sayın Bakan Şanlıurfa’nın değil tüm Türkiye’nin Bakanı’dır.Onun için Sayın Bakana ulaşmak bir yerde zordur. Ancak bu zorluğu hemşehrilerini tanıyan her aradığımızda ulaşabildiğimiz ve Bakanlığın en önemli görevlerinden biri olan Özel Kalem Müdürü vasıtası ile iletebiliyoruz.

Bu da gösteriyor ki Tarım Bakanlığında üst düzeyde ne kadar Şanlıurfalı bürokrat atanırsa,Şanlıurfa ve Bölge için iyi sonuçlardoğuracaktır. Bir anlamda bu bürokratlar Sayın Bakanımızın yükünü hafifleteceklerdir” diyerek Özel Kalem Müdürü ibrahim Akbaş’ı başarılı hizmetlerinden dolayı tebrik ettiklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17