banner268

Eyyübiyeli Gençlerden Demokrasi Yürüyüşü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında öğrenim gören 2000 öğrenciyle birlikte "Milli İradeye Saygı Yürüyüşü" gerçekleştirdi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla "Milli İradeye Saygı Yürüyüşü" yapıldı. Kapaklı Pasajı önünde toplanan Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında öğrenim gören öğrenciler, Eyyübiye  Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte "Milli İradeye Saygı Yürüyüşü" ne katıldı. Ellerinde Trük bayraklarıyla Kapaklı Pasajından toplama merkezine yürüyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve öğrenciler sık sık hep bir ağızdan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları attı.

Güzergah boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atan gruba vatandaşlar da eşlik etti. 15 Temmuz Milli İradeye saygı ve şehitler anısına düzenlenen kortej yürüyüşüne, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında öğrenim gören öğrenciler katıldı. 15 Temmuz’u unutturmamak adına yapılan etkinliklerin önemine değinen Başkan Ekinci,”  Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi,” 15 Temmuzu unutmamak ve unutturmamak adına da hepimizin söylemleri vardır. 15 Temmuz’da bu millete kast edilmiştir. 15 Temmuz’da barışımıza huzurumuza kastedilmiştir. 15 Temmuzda cinnet hali geçiren FETÖ terör örgütü insanlarımıza kurşun sıkmıştır ama bu millet öyle bir millettir ki kurşunlara kafa vurmuştu, bu millet öyle bir millet ki uçan uçakları yere indirtmiştir, yürüyen tankların önüne yatmıştır bir tarihin seyrini kendi lehine değiştirmiştir. Çanakkale ruhunu  çağrıştıran 15 Temmuz ruhu ortaya çıkmıştır. Bu 15 Temmuz ruhundan milli şuur ve beraberlik bu seviyeye çıkmıştır. Şu anda Ak Evler gençlik spor salonlarımızda 6 bin öğrencimiz spor görüyor. Biz sporu araç kılıyoruz, spor kıldığımız bu araç sayesinde bu gençlerimiz bu millete bu vatana aidiyet duygularını daha da yükseltici faaliyetlerde bulunmuştur. Bugün 15 Temmuz yine gördüğünüz gibi gençlerimiz burada meydanlarda dün gibi 15 Temmuz’u unutmamak, unutturmak adına da bu etkinliklere katılmış bulunmaktayız. Bundan sonra tekrar yaşanmaması adına bu tarz olayların bu gibi etkinlikler önemli. Hafıza-i beşer lisan ile malumdur sözü vardır, unutmamak adına hafızada sağlam yer edinmesi adına bu etkinliklere bizlerde katılmış bulunmaktayız. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde yapılıyor bu etkinlikler, bu etkinliklerde bulunan Belediye Başkanı olarak ta geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bir şekilde milli duygular yönünde dolu olmaları, donanımlı olmaları adına da bizler üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269