banner268

Emniye,sahte para, dolandırıcılık ve hırsızlara karşı vatandaşları uyardı.

Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerini sürdüren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi huzur ve güvenin sağlanması için çalışmalarına devam etmektedir.

Merkezde bulunan hayvan besi ve satış yerlerinde Kurban Bayramı öncesi sahte para, dolandırıcılık ve hırsızlara karşı vatandaşları uyardı.

Alış veriş sırasında alınan paranın gerçek olup olmadığını nasıl kontrol edilmesi gerektiği hakkında Müdürlüğümüz tarafından bastırılan broşürler ile uygulamalı olarak sahte paranın tespitinin yolları anlatıldı. Vatandaşlarımızın Alış veriş sırasında mağdur olmamaları için nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatıldı.

Kurban bayramı süresince vatandaşlarımızdan kendini dernek/vakıf görevlisi olarak tanıtan kurban derisi veya bağış isteyen şahıslardan görevli olduklarını gösteren yaka kartlarını ve Valilik tarafından kurban derisi veya bağış toplamaya izin verildiğine dair Resmi yazıyı görmeden bağış yapmamaları konusunda uyarıldı.

Bayram tatili süresince Alışveriş merkezleri, pazar yerleri, çarşılar, piknik alanları, park ve bahçeler gibi kalabalık yerlerde yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler anlatıldı. Bayram dolayısıyla vatandaşlarımızın evlerinden ayrılırken almaları gereken tedbirler hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda hazırlanmış olan 2000 adet Broşür dağıtıldı. Halkımızın huzur ve güvenliğinin temini için çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269