banner262

Demirkol,"Hicri yılbaşınızı kutlar, saygılar sunarım"

Başkan Fevzi Demirkol, yeni Hicri yılın İslam Alemine huzur ve bereket getirmesini dilediği mesajında, şu ifadeleri kullandı:

“İslam Aleminde Hicri Yılbaşı, Muharrem Ayının ilk günüdür. Bu muhterem ay, inananlar için, içinde güzellikler barındıran ameller de müjdelemiştir. Yepyeni bir yılın habercisi olan, bolluk ve bereketin temsili aşure gününü içinde saklayan bu mübarek aya girerken, tüm İslam Alemi, tüm insanlık için huzurun, sağlığın, bereketin ve mutluluğun daim olduğu bir yıl diliyorum. Tarihimize baktığımızda her şeyin dönümü, başlangıç noktası olarak kabul edilen Hicri Yılbaşı kira anlaşmalarının yenilendiği, yıllık anlaşmaların tekrar edildiği ilk gün olarak idrak edilirdi. Bu ay bu nedenle içinde bir yenilenme, yeniden başlama halini barındırmaktadır. Bu vesile ile tarihimizdeki örneklerden de yola çıkarak, dilerim ki; tüm kötü haberlerin ardımızda kaldığı, hayırlı kararların alındığı, bizim için ise size her gün bir önceki günden daha güzel hizmetler verebildiğimiz bir yıl olur. Hicri yılbaşınızı kutlar, saygılar sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17