banner262

Çiftçi,"Görevimin Başındayım"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın görevinde istifa etmesinin ardından sosyal medyada “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi istifa etti” haberleri üzerine açıklama yapan Çiftçi,”Görevimin başındayım,sosyal medyada hakkımda kasıtlı olarak çıkarılan asılsız haberleri yayanlar hakkında gerekli yasal başvuruları yapacağım” dedi.

www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül ile telefonla yaptığı açıklamada Çiftçi,”Şanlıurfa’nın hızlı ilerlemesi ve gelişmesi bazı kesimleri rahatsız etmiş olmalı ki asılsız haberlerle bizi yıpratmayı,moral bozmayı deniyorlar.

Bizler ekip olarak bu tür olumsuz haberler karşısında dimdik ayakta ve görevimizin başındayız.Bizleri bu makama getiren vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Meyveli ağaç taşlanır misali,Şanlıurfa’da yapılan,yapılacak projeleri engellemek için bu tür asılsız haberleri yayanlar kendi menfaatleri doğrultusunda bir şeyler yapmaya Şanlıurfa’nın bu hızlı yükselişini durdurmaya çalışıyorlar.Ama Şanlıurfa ve Şanlıurfa’lıları unutuyorlar.Sosyal medyada yayılmaya çalışan bu haberler üzerine inanın telefonlarımız kilitlendi.Bizlere destek veren tüm Şanlıurfa’lı hemşehrilerime teşekkür ederim.

Şer ittifakının yaptığı bu olumsuz haberler hayıra vesile oldu.Atılan Twıtt’ler ve sosyal medya paylaşımlar bizleri Şanlıurfalı kardeşlerimizle daha da bir araya getirdi.Bizlerde onların bu desteğine layık olacak şekilde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şanlıurfa’nın bu hızlı yükselişini ve gelişmesini hiç kimse engelleyemez.Hele hele karanlıktan umut besleyenler hiç engelleyemez.Yalancıların mumunun uzun süre yanmayacağı gün gibi aşikardır.

Art niyetli kişilere sesleniyorum “Şanlıurfa’lıların varlığını unutmayın.15 Temmuz destanını yazan kardeşlerim sizlere de gerekli cevabı verdi ve vermeye de devam edecektir ” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17