banner262

Çiftçi, Başbakan Yıldırım'a 'Urfa İsotu' hediye etti.

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı açılışının ardından kentte bir dizi temaslarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, akşam saatlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım'a Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Tarım, Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şanlıurfa Millettekileri eşlik etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve yetkililer tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık makamına geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başbakan Binali Yıldırım'a kentte yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında brifing verdi. Yapılan sunumun ardından Başkan Çiftçi, günün anısına Başbakan Binali Yıldırım'a çeşitli hediyeler takdim etti. Başbakan Yıldırım'da Başkan Çiftçi'ye hediye verdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'A 'URFA İSOTU' HEDİYE EDİLDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İsot Festivalinde toplanan isotlar Başbakan Binali Yıldırım'a hediye edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla önceki gün start alan İsot Festival'inde Cevdet Yılmaz, Nihat Çiftçi ve davetliler tarafında isot hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17