banner262

Birecik'te,10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

Törene, Kaymakam Kadir PERÇİ, Birecik Garnizon Komutanı Yener UMUL, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir ÇOPUR, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nazmi DOLAY, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent EKER, İlçe Jandarma Komutanı Harun ÇETİNKAYA, AK Parti İlçe Başkanı Müslüm KAYNARPINAR, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile daire amirleri katıldı.

Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05’ te sirenler eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşu  ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma töreni son buldu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17