banner262

Beyazgül,"Bu günleri yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir"

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Bugün ülkemiz rahat bir nefes alıyorsa , böyle meydanlarda rahatça konuşabiliyorsak, bu kadar özgürlüğü yaşıyorsak, bu önce yüce Allah’ın sonra şehitlerimizin sayesindedir'' dedi. 15 Temmuz, Türk milletinin çok ağır bir gecede, yeniden dirilişinin adıdır, İl Başkanı Beyazgül , "Ülkemizin demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin demokrasiye sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. 15 Temmuz gecesi ve sonrası 1 aylık Demokrasi Nöbetlerinde ayağa kalkan milletimiz herkese, dostuna düşmanına nasıl bir millet olduğunu göstermiştir. "249 Şehit ve 2 bin 193 gazimizin yazdığı kahramanlık destanını unutmayacağız "Bu vesileyle Tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Şifalar dileriz.

Tüm Şanlıurfalı Hemşehrilerimizi 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yıl dönümünde de Vatandaşlarımızı Rabia Meydanına, anma etkinliklerine bekliyorum,Ayrıca Beyazgül mesajında, Şanlıurfa Vatan ve Millet duygusu yüksek olan bir şehirdir. 15 Temmuz'u yaşatma anlamında da Şanlıurfa halkının bu meydanı hınca hınç dolduracağına inancım tamdır. 15 Temmuz akşamından 16 Temmuz sabahına kadar sembolik olarak tutulacak nöbete katılmak ve yapılacak dualara eşlik etmek için tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimi Rabia Meydanı'na davet ediyorum. dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17