banner268

Beyazgül,’’Bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği en önemli günlerden biridir bayram"

Beyazgül,"birlik, beraber ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim. Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artırılıp, dargınlıkları aradan kaldırıp, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için millet olarak sarf ettiğimiz gayretin artarak devam etmesi gerekmektedir.

Özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzur evindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi de unutmamalıyız. 

Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını ve muhabbetini yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsattır. Milletimizi ve İslam alemini manevi iklimiyle saran Kurban bayramı boyunca, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içinde bir bayram geçirmeyi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban bayramınızı kutlar. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi  temenni  ederim.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17