banner262

Başkan Özyavuz "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman başımızın tacı olmuştur.

Bir gün değil, hayatımızın her günü üzerlerine titrememiz, hak ettiği değeri her koşulda vermemiz gereken kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta daha çok ön plana çıkaracak çalışmalar gerçekleştirmeli ve okuma oranlarını daha çok artırmalıyız. Günümüzde de ne yazık ki hala sık sık karşılaştığımız “kadına şiddet” olayları yanında son derece duyarlı olmalı, şiddetin her türlüsüyle birlikte kadına şiddet vakalarının da tam karşısında olmalıyız. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in buyurduğu gibi; ‘Cennet annelerin ayağının altındadır.” İşte Efendimiz’in bu söylemi ışığında inancımız ve medeniyetimizin değerlerine göre kutsal saydığımız varlık olan kadınları korumak ve kollamak her bir bireyin üzerinde özen göstermesi gereken bir görevdir. Kadınların Cenab-ı Allah’ın bir emaneti olduğunu unutmadan, onların çok daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak asli görevlerimiz arasındadır. Her türlü ayrımcılığın ve argonun olmadığı, kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, hayatın her alanında eşit haklara sahip olarak kadınlarla birlikte yan yana yürüyeceğimiz bir toplum dileğiyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17