banner268

Başak, "İsveç hükümetinin görevi, Türkiye karşıtı bu düşmanca tutum içinde olan faşist siyasetçiye engel olmaktır"

Türkiye Milletvekilleri Birliği (TMVB) Başkanı Ramazan Başak  "İsveç hükümetinin görevi, Türkiye karşıtı bu düşmanca tutum içinde olan faşist siyasetçiye engel olmaktır. Bu yakılan nefret ateşleri, eğer önlem alınmazsa gün gelip Avrupa'da alevlenecektir" dedi.

İsveç'te Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) Lideri Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerimi yakmasına, Türkiye'den tepkiler çığ gibi büyüyor. TMVB Başkanı Ramazan Başak, yapılan saldırıya lanetlediklerini belirterek, "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan alçakça saldırıyı lanetliyor, bunu ifade özgürlüğü olarak gören İsveç makamlarını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
TBMMRamazan Başak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269