banner268

Aslan düştüğü yerden kalkar!

Bir süre önce bir komploya kurban edilmek istenen 20 yılı aşkın süredir Şanlıurfa basınında önemi haberlere imza atan gazeteci meslektaşımız Hasan Köseler yeniden www.urfagap.com ailesine katıldı.

Olayla ilgili açıklama yapan www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül; “Yıllardır basın camiasına emek veren ve bizim yanımızda yetişen Hasan Köseler’in gazeteciliğine ve kişiliğine bir çok meslektaşımız gibi bende kefilim.

Hasan Köseler kendilerine koltuk açmak ve siyasilere yaranmak için kendi meslektaşları tarafından hançerlenmiştir. Yıllardır Ankara’da ikamet eden Hasan Köseler’in şu bakanın bu bakanın danışmanıyım diyerek etiket kullanmadığını, Köselerin tek etiketinin gazetecilik olduğunu bu mesnetsiz haberi yapan sözde gazetecilerde iyi bilirler.

Hasan Köseler, gazetecilik mesleğine başladığı yerde yani bizim yanımızda devam edecektir.Deyim yerinde ise aslan düştüğü yerden kalkacak, geçmişte olduğu gibi Köselerin gündem yaratacak haber ve yazılarını www.urfagap.com da okuyacaksınız” derken “Köseleri bir kez daha aramızda görmekten mutluyuz” dedi.

Hasan Köseler ise; “Bir çok arkadaşımıza rehberlik ederek bizlere bu mesleği sevdiren Fuat Erbülbül ağabeyimizin yanında ve kadrosunda yeniden yer almaktan mutluluk duyuyorum.Bundan sonra haber ve yazılarımı www.urfagap.com için yazacağım” dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHasan Köseler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17