banner262

Ağ,"Kurban Bayramı'nı anlamına ve amacına uygun olarak kutlamasını temenni ediyorum"

Ağ,"Bayram, birlik-beraberliğin ve millet olma bilincinin kuvvetlendiği, kırgınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran özel gün demektir"

Unutulmamalıdır ki; bizi bu topraklar üzerinde güçlü kılan, vatandaşlarımızın birbirine gönülden bağlılığı, büyük milletimizin yardımseverliği, milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz sadakatidir. Türk Milleti olarak, toplumsal huzur ve barışımızı, siyasi ve ekonomik istikrarımızı bundan sonra da özenle korumalı, daha da güçlendirmek için hep birlikte, bütün zorlukların üstesinden gelmeli ve bütün engelleri aşma azim ve kararlılığını göstermeli, bunun için de var gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Şanlıurfa’lı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarken; bu kutlu bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17