banner268

Abdullah Gül'ün acı günü!

Ahmet Hamdi Gül'ün cenaze namazını, Diyanet İşleri başkanı mehmet Görmez kıldırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ü bu acı gününde yalnız bırakmadı. Cenaze namazının ardından Ahmet Hamdi Gül'ün tabutuna birlikte omuz verdiler.
Gül'ün cenazesi, Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi. Zor bir gün yaşayan Abdullah Gül defin işlemi sırasında babasının ardından uzun uzun baktı.

1'İNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dün vefat eden 91 yaşındaki Ahmet Hamdi Gülün cenazesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 18.50 sıralarında, yoğun bakım servisine kaldırıldığı Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde kurtarılamayan Ahmet Hamdi Gülün cenazesi hastane morguna konuldu. Cenazenin bu sabah yıkanması işlemine Abdullah Gül ve erkek kardeşi Macit, oğulları ve yeğenleri de katıldı. Bu arada Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nce, ana kapının sağında bulunan Ahmet Hamdi Gül Aile Mezarlığı'ndaki defin işlemine hazır hale getirdi. Mezarın bulunduğu parselin etrafı polis tarafından barikatlarla çevrildi. Resmi ve sivil polislerin yanı sıra özel harekat timlerinin de defin işleminin gerçekleşeceği mezarlık çevresinde önlem aldı.

Anahtar Kelimeler:
Abdullah Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269