banner262

ŞUTSO,700 öğrenciye, ayakkabı ve mont yardımı yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, okullara da muhtelif eğitim gereçleri yardımı yapan ŞUTSO, bu yıl da ihtiyaç sahibi 1400 öğrenciye yaklaşık 55 bin 500 TL tutarında ayakkabı ve mont yardımı gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleri ve ŞUTSO’nun koordinesiyle dar gelirli ailelerin ilköğretim okullarındaki çocukları için 700 adet kız, 700 adet erkek mont ve 700 çift kız, 700 çift erkek ayakkabı toplamda 1400 adet mont ile 1400 çift ayakkabı temin edilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere, okul müdürlerine teslim edildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, "TOBB destekleri ve Odamız koordinesiyle her yıl geleneksel hale gelen giyim yardımlarımızı bu yıl da gerçekleştirdik. Yardımlarımızın önemli bir kısmını, kırsal mahallelerde bulunan öğrencilere verdik. Bu yardımlarımızın Şanlıurfa’mız öğrencilerine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Bu yardımlarda, TOBB ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı tüm üyelerin katkıları var. Buradan katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17